Razkrita morilka mladičkov

Foto: Žurnal24 Dekle se trenutno nahaja v psihiatrični bolnišnici. (Foto: Facebook)
Bugojnska policija je odkrila identiteto dekleta, ki je z metanjem pasjih mladičkov v reko šokiralo svet.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, se je na YouTubu pred dnevi pojavil okruten posnetek mladega dekleta, ki v reko meče žive pasje mladičke. Posnetek so kasneje zaradi krutosti umaknili, pred tem pa si ga je uspelo ogledati na tisoče ljudi, ki so bili zgroženi zaradi dekletovega okrutnega dejanja.

Slednja se je kasneje ravno tako na YouTubu opravičila za svoje dejanje, ki ga je utemeljila s tem, da so bili mladički, stari tri dni, bolni in da jih je v reko pometala zato, ker se ji je to zdela najhitrejša smrt.

Bugojnska policija je medtem uspela odkriti identiteto dekletovih staršev, ki so jim izročili poziv na zaslišanje. Na policiji se morajo zglasiti danes. Policija je z informacijami skopa, sporočili so le, da so zoper starše in dekle sprožili vse uradne postopke.

Kot je znano, so se od objave posnetkov naprej zaščitniki živali večjega dela sveta povezali v želji, da razkrijejo identiteto dekleta. Preko foruma je dobila številne grožnje, tudi smrtne, PETA pa je celo ponudila nagrado v višini dva tisoč dolarjev za kakršne koli informacije o njej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.