Svet
16 ogledov

Razkrita morilka mladičkov

Dekle se trenutno nahaja v psihiatrični bolnišnici. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Bugojnska policija je odkrila identiteto dekleta, ki je z metanjem pasjih mladičkov v reko šokiralo svet.

Kot smo že poročali, se je na YouTubu pred dnevi pojavil okruten posnetek mladega dekleta, ki v reko meče žive pasje mladičke. Posnetek so kasneje zaradi krutosti umaknili, pred tem pa si ga je uspelo ogledati na tisoče ljudi, ki so bili zgroženi zaradi dekletovega okrutnega dejanja.

Slednja se je kasneje ravno tako na YouTubu opravičila za svoje dejanje, ki ga je utemeljila s tem, da so bili mladički, stari tri dni, bolni in da jih je v reko pometala zato, ker se ji je to zdela najhitrejša smrt.

Bugojnska policija je medtem uspela odkriti identiteto dekletovih staršev, ki so jim izročili poziv na zaslišanje. Na policiji se morajo zglasiti danes. Policija je z informacijami skopa, sporočili so le, da so zoper starše in dekle sprožili vse uradne postopke.

Kot je znano, so se od objave posnetkov naprej zaščitniki živali večjega dela sveta povezali v želji, da razkrijejo identiteto dekleta. Preko foruma je dobila številne grožnje, tudi smrtne, PETA pa je celo ponudila nagrado v višini dva tisoč dolarjev za kakršne koli informacije o njej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.