Razvpita trgovina, kjer je kupovalo pol Slovenije, spet odprta

Foto: tw
Foto: tw
Med Slovenci priljubljena trgovina v čezmejnem Trstu je spet odprta.
Oglej si celoten članek

Prejšnji konec tedna je italijanska finančna policija obiskala znano trgovino z oblačili Mirella in jo zaprla. Podrobnosti preiskave niso bile znane. Iz trgovine so zdaj sporočili, da so njihova vrata spet odprta tako, kot so bili vajeni doslej. Delajo vsak dan od torka do sobote od 7. do 19. ure. 

Foto: zajem zaslona Mirella obvestilo Trgovina z oblačili Mirella je med Slovenci dobro znana destinacija v Trstu. Slovi po tem, da je pri njih mogoče dobiti oblačila po znatno nižjih cenah. 

Trgovina je sicer na prvi pogled neurejena, oblačila so razvrščena brez nekega reda, včasih se je treba tudi malce prerivati, saj je običajno precej gneče. 

Kdor je kdaj tam opravil nakup, ve, da je trgovina poslovala mimo vseh pravil. Poslujejo le z gotovino, računov pa doslej niso izdajali. Izbrana oblačila so kupcem zložili v vrečke in na listek napisali skupno ceno. Z listkom je stranka stopila do naslednjega pulta in poravnala svoj nakup, nato pa dvignila kupljena oblačila.

To je bil najverjetneje razlog, da jih je prejšnjo soboto obiskala finančna policija. Po njihovem obisku pa naj bi začeli izdajati račune.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.