Svet
68131 ogledov

Razvpita trgovina, kjer je kupovalo pol Slovenije, spet odprta

mirella tw
Med Slovenci priljubljena trgovina v čezmejnem Trstu je spet odprta.

Prejšnji konec tedna je italijanska finančna policija obiskala znano trgovino z oblačili Mirella in jo zaprla. Podrobnosti preiskave niso bile znane. Iz trgovine so zdaj sporočili, da so njihova vrata spet odprta tako, kot so bili vajeni doslej. Delajo vsak dan od torka do sobote od 7. do 19. ure. 

Mirella obvestilo | Avtor: zajem zaslona zajem zaslona
Trgovina z oblačili Mirella je med Slovenci dobro znana destinacija v Trstu. Slovi po tem, da je pri njih mogoče dobiti oblačila po znatno nižjih cenah. 

Trgovina je sicer na prvi pogled neurejena, oblačila so razvrščena brez nekega reda, včasih se je treba tudi malce prerivati, saj je običajno precej gneče. 

Kdor je kdaj tam opravil nakup, ve, da je trgovina poslovala mimo vseh pravil. Poslujejo le z gotovino, računov pa doslej niso izdajali. Izbrana oblačila so kupcem zložili v vrečke in na listek napisali skupno ceno. Z listkom je stranka stopila do naslednjega pulta in poravnala svoj nakup, nato pa dvignila kupljena oblačila.

To je bil najverjetneje razlog, da jih je prejšnjo soboto obiskala finančna policija. Po njihovem obisku pa naj bi začeli izdajati račune.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.