Rekonstrukcija izginotja Antonije Bilić

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Tovornjak, v katerem so nazadnje videli pogrešano Antonijo Bilić, so pripeljali iz garaže ličko-senjske policijske uprave. V kabini so opravili rekonstrukcijo dogajanja med 17-letnico in voznikom Draganom Paravinjo.
Oglej si celoten članek

Nadaljevalo se je sojenje Draganu Paravinji, obtoženemu umora in posilstva Antonije Bilić. V Gospiću so opravili rekonstrukcijo okoliščin izginotja, ki so jo spremljali sodnik, sodni izvedenci in odvetniki.

Postopek bi moral potekati v tajnosti, poročajo hrvaški mediji, na tem je vztrajala tudi sodnica, a so ga novinarji kljub temu spremljali, vendar na oddaljenosti več sto metrov. Rekonstrukcija je trajala več kot uro, po njej pa nobeden od prisotnih ni hotel dajati izjav. Tako ni znano, ali bo rekonstrukcija kakorkoli pomagala pri ugotavljanju okoliščin izginotja nesrečnega dekleta.

Antonijo so nazadnje videli 7. junija lani, medtem ko je vstopala v vozilo zaradi posilstva že obsojenega Paravinje. V kabini so našli dve kapljici krvi, za kateri so ugotovili, da sta Antonijini, in nekaj njenih las.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.