Rekordna kazen za žensko, ki jo je posadka prilepila na sedež

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Potnico na letalu American Airlines je osebje prilepilo na sedež, saj naj bi napadla člane posadke na letalu. Zdaj jo čaka rekordno visoka denarna kazen.
Oglej si celoten članek

Na letalu družbe American Airlines je lani, 6. julija, prišlo do incidenta, po katerem je zdaj ameriška zvezna uprava za letalstvo izrekla globo v višini skoraj 82.000 dolarjev, kar je največja kazen doslej. Šlo je za let iz Dallasa v Teksasu v Charlotte v Severni Karolini. V izjavi letalske družbe piše, da naj bi ženska poskušala odpreti sprednja vrata za vkrcanje v letalo in nato napadla člane posadke. Stevardeso naj bi celo ugriznila. Zato jo je osebje prilepilo na sedež, lepilni trak so zalepili tudi čez njena usta. Tam so jo pustili do pristanka letala.

Zdaj ima 30 dni časa, da se pritoži na naloženo kazen. Poleg globe zakonodaja predvideva tudi zaporno kazen za potnike, ki z napadom ali ustrahovanjem ovirajo opravljanje dolžnosti članov posadke.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.