Reševal psa, sebe spravil v nevarnost

Foto: Youtube/AP
Foto: Youtube/AP
Američan Alan Rosenfeld je po zdrsu v globino poskušal rešiti svojega psa, a bi se vse skupaj lahko končalo tragično. Na srečo so na prizorišče hitro prispeli reševalci in ga rešili skupaj s psom.
Oglej si celoten članek

Oseminšestdesetletni Rosenfeld se je v ponedeljek skupaj s svojim psom in prijateljem sprehajal po gori Hood v ameriški zvezni državi Oregon. Čeprav sta s prijateljem pot poznala skoraj na pamet, jima je na previsu nad kanjonom ZigZag zdrsnilo.

Zdrsnila sta okoli 12 metrov v globino in se nato uspela ustaviti. Rosenfeld je opazil, da se je na bregu, strmem približno 50 stopinj, s težavo zadrževal tudi njegov pes. Prijatelju je zato naročil, naj pokliče reševalce, sam pa se je odpravil do psa in ga poskušal rešiti, vendar je z njim v naročju nato obtičal, saj se od tam ni mogel premakniti nikamor.

Na srečo se je vse končalo dobro, saj so reševalci vse tri z vrvjo potegnili na varno. Videoposnetek reševanja si lahko ogledate v tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.