Rodila na maturantskem izletu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Že prvi dan maturantskega izleta v Grčiji je 18-letna dijakinja iz Bosne in Hercegovine šokirala sošolce in učitelje. Zaradi bolečin v trebuhu so jo odpeljali v bolnišnico, kasneje pa se je izkazalo, da je rodila zdravo deklico.
Oglej si celoten članek

Maturantka iz bosanskega mesta Cazin je v ponedeljek na svoj 18. rojstni dan na maturantskem izletu v Grčiji rodila zdravo deklico. Kot poroča časnik Dnevni Avaz, je dekle rodilo prvo noč maturantskega izleta, ko so jo zaradi bolečin v trebuhu prepeljali v bolnišnico v letoviškem mestu Paralia.

Porod je šokiral njene sošolce in učitelje, zgodbi pa ne morejo verjeti niti v Cazinu, kraju, kjer 18-letnica živi. Nekateri tamkajšnji prebivalci so ob tem izdali tudi ime očeta otroka. Šlo naj bi za enega izmed tamkajšnjih natakarjev, s katerim je dekle v zvezi že tri leta.

Starši maturantke so takoj po porodu odšli v Grčijo, da bodo pomagali hčerki in vnukinji. V naslednjih dneh bodo poskušali dobiti vso potrebno dokumentacijo, da se bodo lahko vrnili v Bosno in Hercegovino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:09 8. September 2011.

    ne bo vredu <br />...rodila zdravo DEKLICO<br />Starši maturantke so takoj po porodu odšli v Grčijo, da bodo pomagali hčerki …

  • 00:26 8. September 2011.

    saj.po.mojem.je.to.presenečenje.samo.meni.se.čudno.zdi.da.ni.nobeden.zamirkal.da.je.noseča.ona.ja.pa.brez.skrbi.vedela.samo.ni.vedela.kdaj.bo.rodila

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.