Svet
30 ogledov

Rodila na maturantskem izletu

oče, mati, otrok, rojstvo, porod Žurnal24 main
Že prvi dan maturantskega izleta v Grčiji je 18-letna dijakinja iz Bosne in Hercegovine šokirala sošolce in učitelje. Zaradi bolečin v trebuhu so jo odpeljali v bolnišnico, kasneje pa se je izkazalo, da je rodila zdravo deklico.

Maturantka iz bosanskega mesta Cazin je v ponedeljek na svoj 18. rojstni dan na maturantskem izletu v Grčiji rodila zdravo deklico. Kot poroča časnik Dnevni Avaz, je dekle rodilo prvo noč maturantskega izleta, ko so jo zaradi bolečin v trebuhu prepeljali v bolnišnico v letoviškem mestu Paralia.

Porod je šokiral njene sošolce in učitelje, zgodbi pa ne morejo verjeti niti v Cazinu, kraju, kjer 18-letnica živi. Nekateri tamkajšnji prebivalci so ob tem izdali tudi ime očeta otroka. Šlo naj bi za enega izmed tamkajšnjih natakarjev, s katerim je dekle v zvezi že tri leta.

Starši maturantke so takoj po porodu odšli v Grčijo, da bodo pomagali hčerki in vnukinji. V naslednjih dneh bodo poskušali dobiti vso potrebno dokumentacijo, da se bodo lahko vrnili v Bosno in Hercegovino.

Komentarjev 2
  • Urška Potrebuješ 09:09 08.september 2011.

    ne bo vredu ...rodila zdravo DEKLICOStarši maturantke so takoj po porodu odšli v Grčijo, da bodo pomagali hčerki in VNUKU.

  • Marjan Valič 00:26 08.september 2011.

    saj.po.mojem.je.to.presenečenje.samo.meni.se.čudno.zdi.da.ni.nobeden.zamirkal.da.je.noseča.ona.ja.pa.brez.skrbi.vedela.samo.ni.vedela.kdaj.bo.rodila