Ruby ni bila edina mladoletnica

Foto: Žurnal24 Italijanski premier tone vse globlje, vendar trdi, da se je še vsakič izvekel iz Foto: Žurnal24 Maroška lepotica se bo očitno zresnila prej kot 74-letni italijanski premier. (F Foto: Žurnal24 ruby berlusconi Karima El Mahroug Foto: Žurnal24 ruby berlusconi Karima El Mahroug Foto: Žurnal24 ruby berlusconi Karima El Mahroug Foto: Žurnal24 ruby berlusconi Karima El Mahroug Foto: Žurnal24 ruby berlusconi Karima El Mahroug
V preiskavi proti italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju se poleg Ruby omenja še ena mladoletna prostitutka. Berlusconi se omenja tudi v preiskavi proti preprodajalcu kokaina.
Oglej si celoten članek
Fotografije danes že polnoletne prostitutke Ruby si lahko ogledate tukaj.

Danes 19-letna Brazilka Iris Beradi naj bi pred dvema letoma prenočila pri premierju. O tem poroča italijanska La Repubblica, ki se sklicuje na zapise milanskega tožilstva, ki vodi preiskavo proti italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju zaradi zlorabe oblasti in pomoči pri prostituciji mladoletnic. Danes 74-letni italijanski premier naj bi pred dvema letoma plačal za spolni odnos s tedaj 17-letno Maročanko Ruby.

Ta naj bi, še razkriva časopis, za molk o tem, kaj se je dogajalo v Berlusconijevi vili, zahtevala kar pet milijonov evrov. Informacije o mladoletnici so pridobili iz prisluškovanja telefonom, poleg tega pa so v nekem stanovanju v Genovi zasegli zapiske ženske, v katerih je omenjena tudi Ruby. V njih piše, da ta pričakuje, da ji bodo v dveh mesecih nakazali 4,5 milijona evrov.

V življenju se mi je zgodilo že veliko zapletenih stvari in še vedno se je vse kar najboljše izšlo.
Italijanski premier Silvijo Berlusconi o zadnji preiskavi

Povezali so ga s preprodajalcem kokaina
Poleg tega se je Berlusconi zapletel v preiskavo o prekupčevanju z mamili, še navaja La Repubblica. Eno izmed deklet, ki so obiskovala Berlusconijeve vile, je bilo namreč v intimnem odnosu z nekim prekupčevalcem mamil, pri katerem so avgusta našli 12 kilogramov kokaina.

Mamilo so odkrili v kleti stanovanja, v katerem je to dekle živelo, zanj pa je najemnino plačeval Berlusconi.

Po domnevah preiskovalcev naj bi Berlusconi, medijski vladar, v svojih stanovanjih v Milanu podpiral več manekenk in prostitutk, ki so za svoje "usluge" prejemale tako denar kot drag nakit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.