Svet
13 ogledov

Ruby ni bila edina mladoletnica

Italijanski premier tone vse globlje, vendar trdi, da se je še vsakič izvekel iz
1/7
Žurnal24 main
V preiskavi proti italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju se poleg Ruby omenja še ena mladoletna prostitutka. Berlusconi se omenja tudi v preiskavi proti preprodajalcu kokaina.
Fotografije danes že polnoletne prostitutke Ruby si lahko ogledate tukaj.

Danes 19-letna Brazilka Iris Beradi naj bi pred dvema letoma prenočila pri premierju. O tem poroča italijanska La Repubblica, ki se sklicuje na zapise milanskega tožilstva, ki vodi preiskavo proti italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju zaradi zlorabe oblasti in pomoči pri prostituciji mladoletnic. Danes 74-letni italijanski premier naj bi pred dvema letoma plačal za spolni odnos s tedaj 17-letno Maročanko Ruby.

Ta naj bi, še razkriva časopis, za molk o tem, kaj se je dogajalo v Berlusconijevi vili, zahtevala kar pet milijonov evrov. Informacije o mladoletnici so pridobili iz prisluškovanja telefonom, poleg tega pa so v nekem stanovanju v Genovi zasegli zapiske ženske, v katerih je omenjena tudi Ruby. V njih piše, da ta pričakuje, da ji bodo v dveh mesecih nakazali 4,5 milijona evrov.

V življenju se mi je zgodilo že veliko zapletenih stvari in še vedno se je vse kar najboljše izšlo.
Italijanski premier Silvijo Berlusconi o zadnji preiskavi

Povezali so ga s preprodajalcem kokaina
Poleg tega se je Berlusconi zapletel v preiskavo o prekupčevanju z mamili, še navaja La Repubblica. Eno izmed deklet, ki so obiskovala Berlusconijeve vile, je bilo namreč v intimnem odnosu z nekim prekupčevalcem mamil, pri katerem so avgusta našli 12 kilogramov kokaina.

Mamilo so odkrili v kleti stanovanja, v katerem je to dekle živelo, zanj pa je najemnino plačeval Berlusconi.

Po domnevah preiskovalcev naj bi Berlusconi, medijski vladar, v svojih stanovanjih v Milanu podpiral več manekenk in prostitutk, ki so za svoje "usluge" prejemale tako denar kot drag nakit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.