Ryanair za valentinovo priporoča Ljubljano

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ryanair za valentinovo priporoča izlet v Ljubljano, kamor pa ne letijo. Še bodo?
Oglej si celoten članek

Ryanair je na svoje Facebook profilu, ki ga spremlja skoraj 1,6 milijona ljudi, (očitno za valentinovo) povabil v devet romantičnih evropskih mest. Pričakovano so na seznamu Pariz, Benetke, Barcelona, Dunaj, Praga, Firence, a v največjem srčku je vabilo v Ljubljano, kamor Ryanair sploh ne leti. Najbližji letališči, kamor leti, sta Trst in Reka (Krk). 

Na vprašanje uporabnikov, ali to pomeni napoved letenja v Ljubljano, Ryanair ni odgovoril, eden od uporabnikov pa Ryanair poziva, naj v Ljubljano začne leteti iz Manchestra, drugi pa naj bo linija iz Liverpoola.

Aerodrom Ljubljana je za Žurnal24 že pred časom potrdil, da se z omenjenim letalskim prevoznikom pogovarjajo, a sodeč po zadnjem pojasnilu, pogovori še niso zaključeni. "Ni skrivnost, da je tudi Ryanair med prevozniki, s katerimi se pogovarjamo o možnosti vzpostavitve letenja na naše letališče. Gre za izmenjavo možnosti in predlogov, konkretnih dogovorov ali zavez pa do sedaj ni bilo," nam je pojasnila Brigita Zorec z Aerodroma Ljubljana.

Med romantičnimi evropski mesti je Ryanair izpostavil še Budimpešto in Amsterdam.

xxx  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.