Svet
67 ogledov

Ryanair za valentinovo priporoča Ljubljano

Španska policija je morala iz letala, ki se je v soboto pripravljalo na vzlet s Žurnal24 main
Ryanair za valentinovo priporoča izlet v Ljubljano, kamor pa ne letijo. Še bodo?

Ryanair je na svoje Facebook profilu, ki ga spremlja skoraj 1,6 milijona ljudi, (očitno za valentinovo) povabil v devet romantičnih evropskih mest. Pričakovano so na seznamu Pariz, Benetke, Barcelona, Dunaj, Praga, Firence, a v največjem srčku je vabilo v Ljubljano, kamor Ryanair sploh ne leti. Najbližji letališči, kamor leti, sta Trst in Reka (Krk). 

Na vprašanje uporabnikov, ali to pomeni napoved letenja v Ljubljano, Ryanair ni odgovoril, eden od uporabnikov pa Ryanair poziva, naj v Ljubljano začne leteti iz Manchestra, drugi pa naj bo linija iz Liverpoola.

Aerodrom Ljubljana je za Žurnal24 že pred časom potrdil, da se z omenjenim letalskim prevoznikom pogovarjajo, a sodeč po zadnjem pojasnilu, pogovori še niso zaključeni. "Ni skrivnost, da je tudi Ryanair med prevozniki, s katerimi se pogovarjamo o možnosti vzpostavitve letenja na naše letališče. Gre za izmenjavo možnosti in predlogov, konkretnih dogovorov ali zavez pa do sedaj ni bilo," nam je pojasnila Brigita Zorec z Aerodroma Ljubljana.

Med romantičnimi evropski mesti je Ryanair izpostavil še Budimpešto in Amsterdam.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.