S ključem popraskala več kot 400 avtomobilov

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Zgodil se je nenavaden incident. Vse je ujela kamera.
Oglej si celoten članek

V kanadski provinci Britanska Kolumbija, ki leži na zahodu države, policisti preiskujejo nenavaden primer. Tam je namreč zaenkrat neznana ženska s ključem popraskala več stotin jeklenih konjičkov.

Od januarja do aprila naj bi omenjena ženska v treh različnih pohodih povzročila ogromnno škodo, njen zadnji izlet je ujela tudi nadzorna kamera.

Prizorišče bizarnega zločina je bilo lokalno zastopstvo znamk Journey, Chrysler, Jeep, Dodge in Ram, kjer je moč kupiti nove in stare avtomobile.

Poleg avtomobilov je plavolasa storilka, ki ji pripisujejo med 40 in 50 let, poškodovala tudi pročelje stavbe. Celotno škodo kanadska policija ocenjuje na okrog 340.000 evrov.

Policija je objavila fotografije domnevnega vozila storilke. Šlo naj bi za Ford Escape, proizveden med letoma 2008 in 2013.

Preiskava še teče. Policija je vse, ki bi karkoli vedeli o zločinu, zaprosila za posredovanje informacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:40 23. Maj 2023.

    V Mariboru je takšnih pacientov vsak dan več, le da ti poleg črt po plehu še gume režejo.

  • 07:05 23. Maj 2023.

    Tooooooo pa Je Babja Zloba, ki se ženskam takole vleče še iz Sataninih časov izpred nastanka Materijalnega Vesolja ... !!!! …

  • 07:00 23. Maj 2023.

    Nezadovoljna stranka, ki so jo verjetno prinesli okoli. Reklamacije nočejo odobriti zdaj pa jim vrača🤔

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.