Samsung tokrat z večjim zaslonom

Foto: Samsung Galaxy Grand 2 Foto: Samsung Galaxy Grand 2 Foto: Samsung Galaxy Grand 2 Foto: Samsung Galaxy Grand 2 Foto: Samsung Galaxy Grand 2 Foto: Samsung Galaxy Grand 2
Samsung na trg pošilja nov pametni telefon Galaxy Grand 2.
Oglej si celoten članek

Samsung Galaxy Grand 2 ima 5,25-palčni (13,34 centimerski) visokoločjiv zaslon z razmerjem 16:9. Kot pravijo v podjetju, je zaslon idealen za gledanje filmov, igranje iger in branje elektronskih knjig. S pomočjo funkcije Multi Window omogoča nemoteno uporabo dveh aplikacij hkrati. Telefon ima več funkcij, ki so v primerjavi s predhodniki izboljšane.

Telefon ima štirijedrni procesor s frekvenco 1,2 GHz, baterija z 2600 mAh pa omogoča do 10 ur predvajanja vsebin in 17 ur telefoniranja. Ima 8 GB notranjega spomina, ki ga je mogoče razširiti do 64 GB s pomočjo microSD kartice. Telefon omogoča tudi uporabo dveh SIM kartic. Vendar pa aparat ni kompatibilen z omrežjem 4G LTE in namesto tega podpira HSPA+.

Fotoaparat ima 8 megapikslov in izboljšane funkcije kot so Best Face, Best Photo in Continuous Shot. Na voljo so tudi Samsungove aplikacije Atory Album, S Translator, S Travel, Samsung Hub in Samsung Link. Telefon uporablja sistem Android 4.3.

Na voljo bo v beli, črni in roza barvi. Kdaj in kje bo telefon na voljo ter po kakšni ceni, iz podjetja še niso sporočili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:20 26. November 2013.

    A se bo tudi ta kvaru kot vsi Samsungi? ...na koncu ti pa reče serviser, ja...nič ne bo v vodo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.