Svet
10 ogledov

Samsung tokrat z večjim zaslonom

Galaxy Grand 2
1/6
Samsung
Samsung na trg pošilja nov pametni telefon Galaxy Grand 2.

Samsung Galaxy Grand 2 ima 5,25-palčni (13,34 centimerski) visokoločjiv zaslon z razmerjem 16:9. Kot pravijo v podjetju, je zaslon idealen za gledanje filmov, igranje iger in branje elektronskih knjig. S pomočjo funkcije Multi Window omogoča nemoteno uporabo dveh aplikacij hkrati. Telefon ima več funkcij, ki so v primerjavi s predhodniki izboljšane.

Telefon ima štirijedrni procesor s frekvenco 1,2 GHz, baterija z 2600 mAh pa omogoča do 10 ur predvajanja vsebin in 17 ur telefoniranja. Ima 8 GB notranjega spomina, ki ga je mogoče razširiti do 64 GB s pomočjo microSD kartice. Telefon omogoča tudi uporabo dveh SIM kartic. Vendar pa aparat ni kompatibilen z omrežjem 4G LTE in namesto tega podpira HSPA+.

Fotoaparat ima 8 megapikslov in izboljšane funkcije kot so Best Face, Best Photo in Continuous Shot. Na voljo so tudi Samsungove aplikacije Atory Album, S Translator, S Travel, Samsung Hub in Samsung Link. Telefon uporablja sistem Android 4.3.

Na voljo bo v beli, črni in roza barvi. Kdaj in kje bo telefon na voljo ter po kakšni ceni, iz podjetja še niso sporočili.

 

Komentarjev 1
  • 1111 09:20 26.november 2013.

    A se bo tudi ta kvaru kot vsi Samsungi? ...na koncu ti pa reče serviser, ja...nič ne bo v vodo vam je padu...marš! preberite po nazaj kaj imaš ko kupiš Samsunga...čista resnica!!