Sanader se je vrnil v Zagreb

Foto: Žurnal24 Ivo Sanader, Hrvaška Foto: Žurnal24 (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Foto: Žurnal24 Ivo Sanader, Hrvaška Foto: Žurnal24 Ivo Sanader, Hrvaška Foto: Žurnal24 Ivo Sanader, Hrvaška Foto: Žurnal24 Jadranka Kosor
Bivši premier Sanader je izgubil nekaj kilogramov in dobil barvo, so ugotovitve hrvaških medijev ob njegovem povratku v domovino. Izjav jim ni želel dajati.
Oglej si celoten članek

Po mesecu in pol se je Ivo Sanader vrnil v domovino. Na zagrebškem letališču ga je pričakala množica novinarjev, katerim pa ni postregel z izjavami. Z ženo Mirjano je takoj sedel v avto in se odpeljal domov na Kozaričevo ulico v Zagrebu. Kot piše 24sata, sta bila z ženo vidno dobre volje.

Sanadarjev povratek v ZDA: več v galeriji.

Kot je znano, je Sanader mesec in pol preživel v v ZDA. Na univerzi Columbia v New Yorku je dobil mesto predavatelja. Zaradi odsotnosti mu še niso mogli vložiti poziv k zaslišanju v primeru Ina. Prek svojega odvetnika je sicer septembra sporočil, da se bo zaslišanja udeležil, ko se vrne v Zagreb.

Povsod je lepo, doma najlepše
Hrvaški novinarji so za komentar povprašali tudi predsednico vlade Jadranko Kosor, ki jim je odvrnila: "Ne vem, da se je vrnil. Lepo je biti doma. Najlepše je biti doma in najlepše je biti na Hrvaškem. Hrvaška je najlepša država na svetu."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.