Svet
9 ogledov

Sanader se je vrnil v Zagreb

Ivo Sanader, Hrvaška
1/6
Žurnal24 main
Bivši premier Sanader je izgubil nekaj kilogramov in dobil barvo, so ugotovitve hrvaških medijev ob njegovem povratku v domovino. Izjav jim ni želel dajati.

Po mesecu in pol se je Ivo Sanader vrnil v domovino. Na zagrebškem letališču ga je pričakala množica novinarjev, katerim pa ni postregel z izjavami. Z ženo Mirjano je takoj sedel v avto in se odpeljal domov na Kozaričevo ulico v Zagrebu. Kot piše 24sata, sta bila z ženo vidno dobre volje.

Sanadarjev povratek v ZDA: več v galeriji.

Kot je znano, je Sanader mesec in pol preživel v v ZDA. Na univerzi Columbia v New Yorku je dobil mesto predavatelja. Zaradi odsotnosti mu še niso mogli vložiti poziv k zaslišanju v primeru Ina. Prek svojega odvetnika je sicer septembra sporočil, da se bo zaslišanja udeležil, ko se vrne v Zagreb.

Povsod je lepo, doma najlepše
Hrvaški novinarji so za komentar povprašali tudi predsednico vlade Jadranko Kosor, ki jim je odvrnila: "Ne vem, da se je vrnil. Lepo je biti doma. Najlepše je biti doma in najlepše je biti na Hrvaškem. Hrvaška je najlepša država na svetu."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.