Sarajevčani protestirali proti koncu sveta

Foto: Marko Perić/24sata
Foto: Marko Perić/24sata
Skupina mladih Sarajevčanov je v središču Sarajeva danes protestirala proti koncu sveta. Protest so najavili tudi na Facebooku.
Oglej si celoten članek

Medtem ko med nekaterimi vlada panika zaradi domnevnega konca sveta, se v Sarajevu na ta račun zabavajo. Skupina mladih Sarajevčanov se je danes zbrala v središču Sarajeva, kjer so s transparenti želeli izkazati nezadovoljstvo zaradi konca sveta. "Napaka 404 konca sveta nismo našli, Maji, vi ste vsega krivi ..."

Na idejo prišli med igranjem računalniških igric. Kot so dejali, so se želeli pošaliti iz ljudi, ki se že več mesecev pripravljajo na konec sveta. "Ne sme biti konec sveta. Sploh pa ne v Sarajevu. Kaj nam bo to prineslo? Tako ali tako imamo preveč težav. Ni logično," so dejali mladeniči, ki so pozvali mirnim protestom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.