Schwarzenegger kaznoval ženo

Foto: Žurnal24 Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger sicer veljata za vzorna zakonca.
Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je uresničil napoved in kaznoval svojo ženo, ker je v avtomobilu uporabljala mobilni telefon. Kot je dejal, je izvedel bliskovito akcijo.
Oglej si celoten članek
"Hvala, ker ste me opozorili na njen prekršek. Sledila bo bliskovita akcija," se je kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger zahvalil ustvarjalcem spletne strani, na kateri so objavili fotografiji njegove žene Marie Shriver, kako telefonira med vožnjo.

Shriverjeva se je morala po poročanju ameriških medijev javno opravičiti. "Žal mi je. Svoj najljubši mobilni telefon bom darovala organizaciji, ki pomaga žrtvam nasilja v družini," se je pokesala. Plačati pa bo morala tudi kazen, in sicer dobrih 33 evrov, ker so jo kar dvakrat zalotili pri telefoniranju.

Schwarzenegger je leta 2008 sam bedel nad sprejetjem zakona, ki v Kaliforniji dovoljuje v avtomobilu le prostoročno telefoniranje, sicer je kazen dobrih 13 evrov oziroma 33 evrov, če prekršek, tako kot njegova žena, zagrešiš dvakrat.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.