Svet
50 ogledov

Schwarzenegger kaznoval ženo

Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger sicer veljata za vzorna zakonca. Žurnal24 main
Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je uresničil napoved in kaznoval svojo ženo, ker je v avtomobilu uporabljala mobilni telefon. Kot je dejal, je izvedel bliskovito akcijo.
"Hvala, ker ste me opozorili na njen prekršek. Sledila bo bliskovita akcija," se je kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger zahvalil ustvarjalcem spletne strani, na kateri so objavili fotografiji njegove žene Marie Shriver, kako telefonira med vožnjo.

Shriverjeva se je morala po poročanju ameriških medijev javno opravičiti. "Žal mi je. Svoj najljubši mobilni telefon bom darovala organizaciji, ki pomaga žrtvam nasilja v družini," se je pokesala. Plačati pa bo morala tudi kazen, in sicer dobrih 33 evrov, ker so jo kar dvakrat zalotili pri telefoniranju.

Schwarzenegger je leta 2008 sam bedel nad sprejetjem zakona, ki v Kaliforniji dovoljuje v avtomobilu le prostoročno telefoniranje, sicer je kazen dobrih 13 evrov oziroma 33 evrov, če prekršek, tako kot njegova žena, zagrešiš dvakrat.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.