Še ena deklica izginila kot Maddie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Avstralski policisti so bili obveščeni o izginotju triletne deklice, ki je čez noč skrivnostno izginila iz družinske hiše v Queenslandu.
Oglej si celoten članek

Chloe Campbell so razglasili za pogrešano okoli sedme ure zjutraj po lokalnem času, že čez dve uri pa so policisti sprožili alarm za možno ugrabitev in vse radijske postaje prosili, naj vsakih 15 minut opozarjajo ljudi na pogrešano triletnico. Policiji so na pomoč priskočili tudi okoliški prebivalci, ki se trudijo, da bi deklico našli čimprej.

Medtem se je oglasil tudi njen oče Garth Campbell, ki je prepričan, da je za hčerkino izginotje odgovoren nekdo, ki pozna družino. "Mislim, da ni možno, da je kar odtavala. Sama ne bi zapustila niti domačega vrta," je povedal Campbell in še dodal, da krivi sebe, ker te noči v hiši niso bila zaprta vsa okna. Pod oknom je bilo parkirano vozilo, na pokrovu katerega je policija našla sumljiv odtis čevlja. To je zaenkrat edina sled, ki jo imajo za pogrešano Chloe.

Skrivnostno izginotje so sicer že začeli primerjati z britansko deklico Madeleine McCann, ki je pogrešana že od maja 2007. Tudi Maddie je bila v času izginotja stara tri leta, vsaka sled pa se je za njo izgubila med družinskimi počitnicami na Portugalskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.