Svet
178 ogledov

Še ena deklica izginila kot Maddie

pogrešana izginotje medvedek Shutterstock
Avstralski policisti so bili obveščeni o izginotju triletne deklice, ki je čez noč skrivnostno izginila iz družinske hiše v Queenslandu.

Chloe Campbell so razglasili za pogrešano okoli sedme ure zjutraj po lokalnem času, že čez dve uri pa so policisti sprožili alarm za možno ugrabitev in vse radijske postaje prosili, naj vsakih 15 minut opozarjajo ljudi na pogrešano triletnico. Policiji so na pomoč priskočili tudi okoliški prebivalci, ki se trudijo, da bi deklico našli čimprej.

Medtem se je oglasil tudi njen oče Garth Campbell, ki je prepričan, da je za hčerkino izginotje odgovoren nekdo, ki pozna družino. "Mislim, da ni možno, da je kar odtavala. Sama ne bi zapustila niti domačega vrta," je povedal Campbell in še dodal, da krivi sebe, ker te noči v hiši niso bila zaprta vsa okna. Pod oknom je bilo parkirano vozilo, na pokrovu katerega je policija našla sumljiv odtis čevlja. To je zaenkrat edina sled, ki jo imajo za pogrešano Chloe.

Skrivnostno izginotje so sicer že začeli primerjati z britansko deklico Madeleine McCann, ki je pogrešana že od maja 2007. Tudi Maddie je bila v času izginotja stara tri leta, vsaka sled pa se je za njo izgubila med družinskimi počitnicami na Portugalskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.