Še pred šestimi dnevi je sedel v priporu, danes serijsko moril

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V napadu z nožem na vlaku, ki je bil na poti iz Kiela v Hamburg na severu Nemčije, sta bila danes ubita dva človeka, sedem je bilo ranjenih.
Oglej si celoten članek

Policija je osumljenca kmalu po napadu aretirala v kraju Brokstedt. Po navedbah policije je moški potnike napadel z nožem malo pred 15. uro, preden je vlak prispel na postajo v Brokstedtu. Obvladali so ga nekateri od potnikov, ki so ga zadržali do prihoda policistov.

V napadu sta bila ubita dva človeka, sedem ljudi je bilo ranjenih, med njimi trije huje. Policija je osumljenca, 33-letnega Palestinca, kmalu po napadu aretirala v Brokstedtu. Bil je lažje poškodovan, zato so ga prepeljali v bolnišnico.

Motiv za napad še ni znan. Po navedbah policije osumljenec pred napadom ni bil znan kot skrajnež, je pa možno, da trpi zaradi duševnih motenj.

Železniško postajo v Brokstedtu okoli 60 kilometrov severno od Hamburga so po napadu za nekaj časa zaprli. Kot poroča nemški tabloid Bild, naj bi še pred šestimi dnevi 33-letnik sedel v priporu zaradi nasilja in spolnih prestopkov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 11:43 26. Januar 2023.

    Narobe,takšen morilec se imenuje spree or spread killer in ne serijski, ki ima čisto drugi pomen!!! https://en.wikipedia.org/wiki/Spree_killer

  • 09:39 26. Januar 2023.

    Če je že prišlo do napada tega neumnega Alaha potem upam da so bili žrtve tega samo zagovorniki priseljevanja teh …

  • 07:56 26. Januar 2023.

    Fašizem, rasizem ,imperializem so vzrok za takšne izpade posameznikov . Tudi Anders Behring Breivik je produkt fašizma in nacionalizma .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.