Se pritožujete nad pluženjem? Poglejte, kako je na Hrvaškem!

Foto: zurnal24.si
Vsi, ki tarnate nad delom cestnih služb, poglejte, kakšno je stanje na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Kot vedno, kadar zapade nekaj več snega, se ogromno jeznih komentatorjev spravi nad cestne službe, ki da niso dovolj hitro splužile snega. 

Hrvaški 24sata je objavil posnetke bralke, ki si jih pri nas kljub mnogim kritikam na račun cestnih služb, težko predstavljamo. Avtocesta A1 je pri predoru sv. Rok popolnoma zasnežena, asfalta se ne vidi, na cestišču pa je približno 15 centimetrov snega. 

Vozi se zelo zelo počasi, nekateri avtomobili so kar parkirani na odstavnem pasu, je povedala bralka. 

Posnetek si lahko ogledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:58 4. Februar 2018.

    Mejimo na novonastalo ndh2 fašistično državo, ki nikoli ni obstajala in ki bazira na genocidu in etničnemu čiščenju vseh ne-Hrvatov. …

  • 01:14 4. Februar 2018.

    a je tudi kakšna slika iz austrije? - če že moramo gledati sosede

  • 17:15 3. Februar 2018.

    Res ni potrebno Slovenije primerjat s Hrvaško itd .... Zakaj ne primerjate z Avstrijo, Nemčijo, Švico ..... Po njih bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.