Svet
13767 ogledov

Se pritožujete nad pluženjem? Poglejte, kako je na Hrvaškem!

zurnal24.si
Vsi, ki tarnate nad delom cestnih služb, poglejte, kakšno je stanje na Hrvaškem.

Kot vedno, kadar zapade nekaj več snega, se ogromno jeznih komentatorjev spravi nad cestne službe, ki da niso dovolj hitro splužile snega. 

Hrvaški 24sata je objavil posnetke bralke, ki si jih pri nas kljub mnogim kritikam na račun cestnih služb, težko predstavljamo. Avtocesta A1 je pri predoru sv. Rok popolnoma zasnežena, asfalta se ne vidi, na cestišču pa je približno 15 centimetrov snega. 

Vozi se zelo zelo počasi, nekateri avtomobili so kar parkirani na odstavnem pasu, je povedala bralka. 

Posnetek si lahko ogledate na tej povezavi.

Komentarjev 7
  • jozicamurn 13:58 04.februar 2018.

    Mejimo na novonastalo ndh2 fašistično državo, ki nikoli ni obstajala in ki bazira na genocidu in etničnemu čiščenju vseh ne-Hrvatov. Prosim ekipo Zurnal24, da naj nas ne primerja z modernimi fašisti oz. z nekakšnim združenjem mešanih ciganskih plemen. Primerjajmo se ...prikaži več prosim z ostalimi severnimi in zahodnimi državami ne pa z nekakšnimi fake novonastalimi državami, katerim je edini cilj kraja in stopnjevanje napetosti med sosedi. Cerar in ostali vikendaši ob morju naj jim ližejo ritko, mi ne bomo.

  • Franjo Erman 01:14 04.februar 2018.

    a je tudi kakšna slika iz austrije? - če že moramo gledati sosede

  • ibor25 17:15 03.februar 2018.

    Res ni potrebno Slovenije primerjat s Hrvaško itd .... Zakaj ne primerjate z Avstrijo, Nemčijo, Švico ..... Po njih bi se lahko veliko zgledovali. Vsi, ki krivdo valite na tovornjake pa lahko dodam da niso v 100% krivi za zastoje ...prikaži veče in kolone glede na to, da sem dnevno na cesti in vidim marsikaj lahko povem le to, da tudi marsikateri voznik os. vozila ni primeren za na cesto pa se vseeno vozi, marsikdaj je osebno vozilo krivo za zastoj pa se ne pizdi tako na glas in na dolgo kot za tovornjake.