Sedemletnega dečka iz šole odpeljali v lisicah

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Medtem ko je javnost ogorčena nad načinom postopanja policije, ta pravi, da niso ravnali napak.
Oglej si celoten članek

Policija je posredovala po tem, ko je sedemletni deček napadel delavko na šoli, ki jo obiskuje. Deček je učiteljico napadel, ko se je ta na hodniku s sodelavko pogovarjala o dečkovem vedenju. Vse skupaj pa naj bi se začelo, ko je učiteljica dečku rekla, da se ne sme igrati s hrano.

Učiteljica je poskušala ustaviti dečkov napad, a je bil ta tako agresiven, da sta oba padla na tla. Njegovo vedenje je ušlo izpod nadzora, zato so poklicali policijo. Dogajanje so ujele nadzorne kamere v šoli, piše NBC.

Ko so policisti prišli na kraj dogodka, so dečka vklenili in odpeljali v bolnišnico, kjer ga je pregledal psihiater. Pojasnili so, da so se za to odločili, ker niso želeli, da bi prišlo do poškodb. Vse naj bi izvedli skladno z običajnimi postopki.

Dečkov oče, ki priznava, da je sin ravnal narobe, je bil ogorčen nad dejstvom, da so policisti sedemletnega sina vklenili. Dodal je, da je sin žrtev vrstniškega nasilja in zanikal, da bi deček imel psihične težave.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 19:47 11. Februar 2018.

    Pa saj vam pravim, da je posledica preveč demokracije v šolah že prava anarhija. Malemu stisnit v rit liter pomirjevala …

  • 19:52 31. Januar 2018.

    Očitno je mulc zelo močan. Lahko bi prišel v Slovenijo za Krkovićevega osebnega varnostnika, pa še penzijo bi dobil!

  • 07:28 31. Januar 2018.

    B. P. je to novico izcuzal iz malega prsta na nogi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.