Seksi detektivka tudi sama ni brez greha

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
32-letna Rebecca Jane iz Manchestra je solastnica detektivske agencije, ki ženskam pomaga razkriti nezveste partnerje. Nedavno je priznala, da tudi sama nima povsem brezmadežne preteklosti.
Oglej si celoten članek

Rebecca Jane je solastnica detektivske agencije, ki ima poslovalnice v Manchestru, Londonu in Stockholmu. Na račun nezvestih partnerjev in sumničavih partneric je zaslužila pravo bogastvo v malem. Mama dveh otrok ima za sabo dva zakona, tudi sama pa je bila v preteklosti ljubimka, je priznala britanskim medijem.



Razkrila je, da je svojega drugega soproga poldrugo leto varala s sosedom, ki je bil v tem času zaročen. Danes naj bi imela lastnica detektivske agencije zaradi svojega varanja slabo vest, a hkrati priznava, da bi še enkrat storila isto. "Ne rečem, da sem svetnica, počutim se nekako hinavsko. Po drugi strani pa, nihče, ki je popolnoma srečen, se ne bi odločil za varanje, kajne? Srečo pa si zaslužim in če bi se ponovno znašla v podobnih okoliščinah, bi se odločila povsem enako. Moški, s katerim sem varala moža, me je v resnici naučil, kaj je ljubezen."

32-letnica je detektivsko agencijo odprla po propadlem prvem zakonu, ko je posumila, da ji je bil mož nezvest. V tistem času je bila noseča z njim otrokom. S svojim sumom se je obrnila na več detektivskih agencij, a nihče je ni jemal resno. Stvari se je odločila vzeti v svoje roke, angažirala je nekaj priajteljic, ki so ji pomagale zasledovati moža in ga v resnici zasačile pri varanju.

S prijateljico je nato že pred leti prevarana soproga odprla detektivsko agencijo, katere posel naravnost cveti. Sosed, s katerim je varala svojega drugega moža, je sicer odpovedal poroko, tudi sama se je ločila, a njuna veza kljub temu ni uspela, lansko leto sta se razšla.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.