Sestra umorila paciente?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Manchestru poteka preiskava nenavadnih smrti v eni izmed bolnišnic. Na vrhu seznama osumljencev se je znašla mlada medicinska sestra.
Oglej si celoten članek

V Manchestru so aretirali žensko, ki je delala v bolnišnici Stepping Hill kot sestra. Šestindvajsetletnico bodo zaslišali v zvezi s tremi sumljivimi primeri smrti, ki so jih obravnavali v zadnjem času. Eden izmed pacientov je trenutno še vedno v kritičnem stanju.

Sumijo, da je inzulin namenoma vbrizgala v slane posodice in nato pacientom. Šestdeset kriminalistov je do zdaj zaslišalo več kot 50 ljudi. Policija za zdaj noče javnosti posredovati več informacij, poudarjajo pa, da niso sprožili še nikakršnih ukrepov zoper nikogar. Do sestre naj bi jih napeljala prazna vsebina vrečk za inzulin, ki so jih našli v bližini bolnišnice.

Medtem čakajo tudi na rezultate patoloških testov – zaenkrat so dejali le, da so vsi trije bolniki umrli nepojasnjene smrti. Preiskavo, ki je na noge spravila cel okoliš, so sprožili po tem, ko je ena izmed starejših in izkušenih sester ugotovila, da ima na oddelku bistveno višje število pacientov z nizkimi vrednostmi sladkorja v krvi, čeprav za to ni bilo pojasnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.