Svet
4 ogledov

Sestra umorila paciente?

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V Manchestru poteka preiskava nenavadnih smrti v eni izmed bolnišnic. Na vrhu seznama osumljencev se je znašla mlada medicinska sestra.

V Manchestru so aretirali žensko, ki je delala v bolnišnici Stepping Hill kot sestra. Šestindvajsetletnico bodo zaslišali v zvezi s tremi sumljivimi primeri smrti, ki so jih obravnavali v zadnjem času. Eden izmed pacientov je trenutno še vedno v kritičnem stanju.

Sumijo, da je inzulin namenoma vbrizgala v slane posodice in nato pacientom. Šestdeset kriminalistov je do zdaj zaslišalo več kot 50 ljudi. Policija za zdaj noče javnosti posredovati več informacij, poudarjajo pa, da niso sprožili še nikakršnih ukrepov zoper nikogar. Do sestre naj bi jih napeljala prazna vsebina vrečk za inzulin, ki so jih našli v bližini bolnišnice.

Medtem čakajo tudi na rezultate patoloških testov – zaenkrat so dejali le, da so vsi trije bolniki umrli nepojasnjene smrti. Preiskavo, ki je na noge spravila cel okoliš, so sprožili po tem, ko je ena izmed starejših in izkušenih sester ugotovila, da ima na oddelku bistveno višje število pacientov z nizkimi vrednostmi sladkorja v krvi, čeprav za to ni bilo pojasnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.