Severina sklenila posel z Vibrom

Foto: Profimedia Severina Foto: Epa Viber
Na Vibru Severinu sledi že prek 160 tisoč ljudi, večina jih ne na svoje telefone prenesla tudi njene nalepke.
Oglej si celoten članek

"Zelo sem vesela, da delam z Rakutenom Viberjem, še bolj zato, ker sem osebno oboževalka nalepk. Upam, da boste uživali v mojih nalepkah in jih delili s prijatelji in družino, in vem, da je v vašem življenju nekdo ki mu boste poslali besedila, kot so "Virujen u te", "'Moje prijateljice" ali "Čutim, da bo to dobra noč"... ", je povedala Severina.

Severina poleg nove turneje napoveduje tudi sodelovanje s podjetjem Rakuten Viber, eno od vodilnih svetovnih platform za sporočanje, s pomočjo katerega je plasirala svoj paket nalepk, ki si jih uporabniki lahko prenesejo brezplačno.

Navdihnjene so z njenimi najbolj priljubljenimi in novimi pesmimi, zato bodo nalepke 'Seve' zagotovo postale hit med njenimi oboževalci – saj bodo njihovim klepetom dodale kul, zabavno in izrazno noto s svojimi edinstveno avtentičnimi idiomi.

Ko bodo ljubitelji prenesli ljubeznive nalepke, se bodo pridružili Skupini Severina na Viberju, kjer bodo vedno med prvimi, ki bodo izvedeli vse najnovejše novice in zgodbe svoje najljubše zvezde in se neposredno vključili v različne ponudbe, promocije in klepetalnice predstavljene izključno za njih.

"Viber z izjemnim ponosom in veseljem sodeluje pri spodbujanju privlačnih lokalnih vsebin prek povezovanja z vodilnimi regionalnimi partnerji na svoji platformi, s čimer krepi svoj poseben odnos s svojimi uporabniki in jim zagotavlja neprimerljive in zanimive nove izkušnje. Naše sodelovanje s Severino izstopa kot eno od najbolj reprezentativnih doslej, ki odpira nove možnosti povezovanja in obogatene komunikacije z milijoni njenih privržencev. Kot živijo svoje življenje s Severininimi melodijami in besedili, bodo zdaj lahko delili tudi svoja izpeljana čustva preko raznolike platforme Viberja - združili našo regijo, da bi zapela in plesala z njenimi novimi hiti - kot eno! " je povedala Daniela Ivanova, vodja povezav s partnerji pri družbi Rakuten Viber CEE.

Foto: Epa Viber

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.