Silvio Berlusconi je hudo bolan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V sredo je bil Berlusconi sprejet na oddelek intenzivne nege. Njegovo stanje naj bi bilo sicer stabilno.
Oglej si celoten članek

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi, ki so ga v sredo sprejeli v milansko bolnišnico zaradi težav s srcem in dihanjem, ima levkemijo, je pisanje italijanskega dnevnika Corriere della Sera danes potrdil vir blizu politiku. Po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa je noč v bolnišnici preživel mirno, njegovo stanje pa je stabilno.

Berlusconija so v sredo sprejeli na oddelek intenzivne nege v bolnišnici San Raffaele v Milanu. V bolnišnici je vodjo desnosredinske stranke Naprej Italija obiskalo vseh pet otrok, njegov brat Paolo in življenjska spremljevalka Marta Fascina.

Po navedbah italijanskih medijev je pričakovati, da bo Berlusconijev osebni zdravnik Alberto Zangrillo danes objavil poročilo o stanju svojega pacienta.

86-letni štirikratni italijanski premier je v bolnišnici San Raffaele že prejšnji teden preživel štiri dni.

Berlusconija so leta 2016 operirali na srcu, spopadel pa se je tudi že z rakom na prostati. Tudi leta 2021 je bil večkrat hospitaliziran tako zaradi težav s srcem kot zaradi covida-19, ki ga je takrat opisal kot najnevarnejši izziv njegovega življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:52 6. April 2023.

    Fašist bo ostal do konca!

  • 12:40 6. April 2023.

    Stanje je najpre resno, potem stabilno, na koncu kritično..Silvio ima že dosti let in posledice le teh.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.