Svet
1942 ogledov

Italijanski mediji: Berlusconi na intenzivni negi

Silvio Berlusconi Profimedia
Italijanski mediji poročajo, da je nekdanji predsednik italijanske vlade Silvio Berlusconi na intenzivni negi milanske bolnišnice San Raffaele.

Italijanski mediji navajajo, da je bivši italijanski premier Silvio Berlusconi od sredinega jutra hospitaliziran na intenzivni negi milanske bolnišnice San Raffaele. Kot navaja italijanski Corriere della Sera vidnega italijanskega politika, ki je na čelu stranke Forza Italia, čaka slikanje CT, tega pa bo pričakal na intenzivni enoti omenjene bolnišnice.

V bolnišnico naj bi prišel zaradi težav z dihanjem, kot navaja agencija AFP, ki se sklicuje na vir znotraj njegovega tabora, pa so razlog za zdravljenje na intenzivni negi težave s srcem.

V kratkem naj bi ga obiskala tudi starejša hčerka Marina. Danes 86-letni Berlusconi je bil sicer v lombardijski bolnišnici že pretekli ponedeljek, ostal pa je vse do četrtka, tedaj so njegovi predstavniki dejali, da je šlo za zdravniške preglede. Bolnišnico San Raffaele je tedaj zapustil v družbi partnerke Marte Fascina, novinarjem pa je tudi pomahal. Z domačega naslanjača se je nato sledilcem na družbenih omrežjih zahvalil za sporočila podpore.

Silvio Berlusconi, odhod iz bolnišnice | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 4
  • Kmodri 20:30 05.april 2023.

    Še fašist!

  • Ender3 15:37 05.april 2023.

    Gotof je...Putin bo izgubil še enega podpornika.

  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 15:04 05.april 2023.

    Tik, tak, tik, tak...