Sin filmarja med džihadisti

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Lucas Kinney, sin hollywoodskega veterana se bori med džihadisti v Siriji, in sicer na strani Al Nusre, tamkajšnje veje Al Kaide.
Oglej si celoten članek

26-letni sin Patricka Kinneya se po pisanju časnika The Sun bori med džihadisti v Siriji. Bil je krščen katolik, potem pa leta 2013 spremenil veroizpoved in prekinil študij v Leedsu. Z očetom se je preselil na Dunaj, kjer so ga islamisti radikalizirali.

Spremenil je ime, zdaj se imenuje Abu Basir al-Britani, in odšel med borce džihada v Sirijo. Bori se na strani Al Nusre, nastopil je v nekaj njihovih posnetkih. Kot piše The Sun, je bil pripravljen žrtvovati svoje življenje in se vpisal na seznam samomorilskih napadalcev, kjer je na čakanju. V posnetku, ki je zaokrožil na svetovnem spletu, je svojo namero po pripravljenosti za samomorilski napad vendarle spremenil, povedal je, da zato, ker z ženo pričakujeta otroka.

Njegov oče Patrick Kinney je sodeloval pri filmih, kot so Pogumno srce, Indiana Jones in Rambo 2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • h3o
    11:56 25. Februar 2016.

    Nora Angelabi rekla, tudi take moramo sprejeti med sabo...zaradi kulture. Nihče pa ne vidi da ima ta človek ideje, ki …

  • 11:09 25. Februar 2016.

    Če je tak bedak pa naj ga opašejo z samomorilskim jopšičem.<br />Aja, si je premislil, ker pričakuje otroka.<br />Naj počaka, …

  • 11:00 25. Februar 2016.

    ko se ti skisajo možgani, ......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.