Škandal! Na zabavi stranke droge za posilstvo.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V stranki so informacije že potrdili.
Oglej si celoten članek

Nemčijo pretresa škandal, v katerega je vpletena Socialdemokratska stranka (SPD). Ta je priredila zabavo, na kateri je bil prisoten tudi kancler Olaf Scholz. Na tj zabavi so najmanj devet žensk omamili s substanco, ki je poznana kot droga za posilstvo. 

Vesti, ki jih je prvi objavil nemški Tagesspiegel je stranka že potrdila in dodala, da je za zdaj potrjenih devet žrtev. Dogodek so v stranki obsodili in poudarili, da so "grozljivo dejanje takoj prijavili policiji". 

Berlinska policija med drugim preiskuje tudi hude telesne poškodbe, ki jih je po zabavi prijavila 21-letna ženska. Povedala je, da je na zabavi jedla hrano in pila brezalkoholne pijače, ko je nenadoma začutila slabost. Kaj se je z njo dogajalo za tem, se ne spomni. Na zabavi, ki jo pred počitnicami SDP prireja v skladu s svojo tradicijo, je bilo prisotnih okrog tisoč ljudi. 

Berliner Zeitung pri tem objavlja, da je bilo v lanskem letu v Berlinu prijavljenih 22 primerov agresije z uporabo droge za posilstvo. Menijo, da so realne številke bistveno višje, saj se mnogi ne morejo spomniti dogodkov in jih je sram vložiti tožbo. 

Svet Smrt najbolj znanega balkanskega spolnega zločinca. "Delal mi je grozne stvari"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.