Svet
21765 ogledov

Smrt najbolj znanega balkanskega spolnega zločinca. "Delal mi je grozne stvari"

Malčanski brivec Facebook
Umrl je v zaporu v Srbiji.

Kot poročajo srbski mediji, v zaporu v Požarevcu je po zastoju srca umrl Ninoslav Jovanović, javnosti poznan tudi kot Malčanski brivec. Na dosmrtni zapor je bil obsojen avgusta lani zaradi ugrabitve in posilstva 12-letne deklice. Primer je spremljala tudi slovenska javnost. Ugrabljeno deklico je policija iskala nekaj dni. 

Igrabil jo je 20. decembra leta 2019 v Nišu. Ko je hodila po ulici, se ji je približal z avtomobilom. Povabil jo je v avto, a ga je zavrnila. Nato ji je povedal, da je Bojan iz Niša in da v njeni šoli opravlja električna dela. Zlagal se ji je, da ne pozna poti do njene šole in jo prosil, da mu pokaže pot. 

Ugrabil jo je in z njo bežal več dni. Posilil jo je, jo ostrigel, pretepal, grozil, da bo ubil njene starše. 5. januarja je policija vendarle sklenila obrož okrog njega, priprli so ga, nato obsodili na doživljenjski zapor. 

Izkazalo se je, da je tudi že prej ugrabljal deklice, jim ostrigel lase, jih posiljeval. Ena izmed žrtev je anonimno podala svojo izpoved za Večernje novosti. Povedala je, da ji je delal grozne stvari in da zaradi travme njeno življenje ni nikoli več enako. Ko je preko medijev spremljala primer zadnje ugrabljene in posiljene deklice, je podoživljala svojo izkušnjo. 

Njo je ugrabil iz družinske hiše, in sicer pod pretvezo, da je prijatelj nedavno umrlega očeta. Povedal ji je, da frizerski salon na območju ponuja veliko denarja za ostrižene dolge lase. V stiski mu je verjela, odšla z njim, on pa jo je ugrabil, ostrigel in posilil. 

Ko so ga leta 2020 prijeli, se je za medije oglasil tudi njegov oče, ki je povedal, da je molil vsak dan, ko sta bila njegov sin in ugrabljena deklica na begu. Dodal je, da je ugrabitelj res njegov sin, a da si zasluži najhujšo kazen, smrtno, in sicer na vislicah.

mobilni telefon pametni telefon telefon Sporno Svet Nekdanji podžupan se je dogovarjal za spolni odnos z mladoletnico Zloraba Slovenija Slovenija Zaporna kazen zaradi posilstva Liliana Szilagyi Fizične, spolne... Šport Šokantna izpoved zvezdnice: očeta, znanega športnika, obtožila večletne zlorabe

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.