Skoraj povozil otroka v plenicah

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Voznik avtobusa je moral skočiti na zavoro, ko je sredi noči na cesti zagledal deklico, oblečeno samo v plenice.
Oglej si celoten članek

Mike Hubbard, šofer iz San Antonia, je okoli polnoči vozil avtobus, ko je sredi ceste zagledal nekaj nenavadnega, piše Daily Mail. Najprej je mislil, da je pes, a ko je pripeljal bližje, je spoznal, da je otrok v plenicah.

"Bil sem šokiran. Na daljavo nisem mogel reči, kaj točno je. Videti je bilo, kot da je pes, nekaj se je premikalo. Začel sem upočasnjevati in opazil, da je sredi ulice dojenček," dogodek noči opisuje Hubbard.

Ko je izstopil iz avtobusa, da bi preveril, kaj se dogaja, se je od nekod vzel oče otroka, ga pobral in pobegnil. Čeprav se je to zgodilo že maja lani, je posnetek prišel na plan šele sedaj, saj ga je sodišče uporabilo kot dokaz v pravdi za skrbništvo.

Avtobusno podjetje VIA, drugo največje v Teksasu, je incident prijavilo socialni službi, dekličina mati Catherine Gonzalez, pa se sedaj z očetom bori za skrbništvo nad malo Destiny.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.