Svet
5 ogledov

Skoraj povozil otroka v plenicah

(Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Voznik avtobusa je moral skočiti na zavoro, ko je sredi noči na cesti zagledal deklico, oblečeno samo v plenice.

Mike Hubbard, šofer iz San Antonia, je okoli polnoči vozil avtobus, ko je sredi ceste zagledal nekaj nenavadnega, piše Daily Mail. Najprej je mislil, da je pes, a ko je pripeljal bližje, je spoznal, da je otrok v plenicah.

"Bil sem šokiran. Na daljavo nisem mogel reči, kaj točno je. Videti je bilo, kot da je pes, nekaj se je premikalo. Začel sem upočasnjevati in opazil, da je sredi ulice dojenček," dogodek noči opisuje Hubbard.

Ko je izstopil iz avtobusa, da bi preveril, kaj se dogaja, se je od nekod vzel oče otroka, ga pobral in pobegnil. Čeprav se je to zgodilo že maja lani, je posnetek prišel na plan šele sedaj, saj ga je sodišče uporabilo kot dokaz v pravdi za skrbništvo.

Avtobusno podjetje VIA, drugo največje v Teksasu, je incident prijavilo socialni službi, dekličina mati Catherine Gonzalez, pa se sedaj z očetom bori za skrbništvo nad malo Destiny.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.