Skozi glavo se mu je zarila železna palica

Foto: Printscr You tube
Foto: Printscr You tube
Med delom na gradbišču je moškemu s petega nadstropja na glavo padla dolga železna palica. Zarila se mu je v glavo in na drugi strani med očmi pogledala. Na poti do bolnišnici je bil pri zavesti in se pogovarjal z zdravniki.
Oglej si celoten članek

Gradbeni delavec Eduardo Leite je po čudeže preživel padec železne palice dolge kar 1,82 metra, iz petega nadstropja. Kljub temu, da se mu je zarila v glavo je nesrečo preživel. Celotno pot do bolnišnice je bil pri zavesti in se je pogovarjal z zdravniki.

Palico so mu iz glave odstranili s peturno operacijo in po njej po besedah zdravnika Luiz Alexandre Essinger Leite ne kaže nobenih posledic. V četrtek je bil namreč že pri zavesti, je normalno jedel in občutil le nekaj bolečine.

"Čudež je, da je preživel"

Največji vtis na zdravnike je naredilo dejstvo, da je Eduardo sam prišel v bolnišnico in povedal, kaj se mu je zgodilo. "Čudež je, da je preživel," je dejal zdravnik Essinger.

Njegova žena nikakor ne more verjeti, da je njen mož preživel. "Rekli so mi, da je ležal v bolnišnici s palico v glavi. Palico je celo držal z roko. Kljub temu, da je bil njegov obraz krvav pa je bil videti, kot da se mu nič ni zgodilo. Ko so ga pripeljali v bolnišnico je rekel, da sploh ne čuti bolečine," je presrečna žena dejal za Huffington Post.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:39 19. Avgust 2012.

    OK - meni nekaj ni jasno:<br />"Celotno pot do bolnišnice je bil pri zavesti in se je pogovarjal z zdravniki."<br …

  • 19:50 18. Avgust 2012.

    No saj ne , da bi vas še jas grajal za objave, kot drugi, a lahko pa se bi povedalo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.