Svet
22 ogledov

Skozi glavo se mu je zarila železna palica

Preživel s palico v glavi Printscr You tube
Med delom na gradbišču je moškemu s petega nadstropja na glavo padla dolga železna palica. Zarila se mu je v glavo in na drugi strani med očmi pogledala. Na poti do bolnišnici je bil pri zavesti in se pogovarjal z zdravniki.

Gradbeni delavec Eduardo Leite je po čudeže preživel padec železne palice dolge kar 1,82 metra, iz petega nadstropja. Kljub temu, da se mu je zarila v glavo je nesrečo preživel. Celotno pot do bolnišnice je bil pri zavesti in se je pogovarjal z zdravniki.

Palico so mu iz glave odstranili s peturno operacijo in po njej po besedah zdravnika Luiz Alexandre Essinger Leite ne kaže nobenih posledic. V četrtek je bil namreč že pri zavesti, je normalno jedel in občutil le nekaj bolečine.

"Čudež je, da je preživel"

Največji vtis na zdravnike je naredilo dejstvo, da je Eduardo sam prišel v bolnišnico in povedal, kaj se mu je zgodilo. "Čudež je, da je preživel," je dejal zdravnik Essinger.

Njegova žena nikakor ne more verjeti, da je njen mož preživel. "Rekli so mi, da je ležal v bolnišnici s palico v glavi. Palico je celo držal z roko. Kljub temu, da je bil njegov obraz krvav pa je bil videti, kot da se mu nič ni zgodilo. Ko so ga pripeljali v bolnišnico je rekel, da sploh ne čuti bolečine," je presrečna žena dejal za Huffington Post.

Komentarjev 2
  • Oxxo 12:39 19.avgust 2012.

    OK - meni nekaj ni jasno:"Celotno pot do bolnišnice je bil pri zavesti in se je pogovarjal z zdravniki.""Največji vtis na zdravnike je naredilo dejstvo, da je Eduardo sam prišel v bolnišnico in povedal, kaj se mu je ...prikaži več zgodilo. "Se je pogovarjal po GSM-u? ? ? Pri taki poškodbi...?

  • reider 19:50 18.avgust 2012.

    No saj ne , da bi vas še jas grajal za objave, kot drugi, a lahko pa se bi povedalo, ali je uporabljal čelado, ali ne. Po moje je to ena sedaj najzanimivejših podatkov.LP vsem