"Slišali so se srhljivi kriki"

Foto: Pixell
Foto: Pixell
Sosedje so šokirani, sinoči so najprej slišali ženske krike.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, v zagrebškem naselju Kajzerica je sinoči okrog 21.20 prišlo do zločina, v katerem je bilo ubitih šest ljudi. Dogodek je preživel le sedemmesečni otrok, ki ni poškodovan. Sprva so hrvaški portali poročali o štirih ubitih otrocih, policija je nato potrdila, da sta ubita dva moška, tri ženske in desetletni otrok.

Kot piše portal Jutarnji.hr so bile ženske in otrok ubite pred hišo, truplo enega moškega so našli v eni izmed sob hiše, drugega na hodniku.

Zjutraj na mestu dogodka še vedno poteka policijski ogled mesta zločina, medtem ko je vsa soseska na nogah in pretresena. "V šoku smo, to je sicer mirno območje mesta," po poročanju portala Index.hr pripovedujejo sosedje.

Nadaljujejo, da so se zvečer slišali streli, trenutek pred tem pa grozljivi ženski kriki. Kmalu zatem je na mesto dogodka prišla policija in nujna medicinska pomoč.

Hitro so zaprli večji del Zagreba, preiskovali so vsak avtomobil. Okrog enih zjutraj se je pojavila informacija, da je morilec prijet, kar je kmalu zatem policija zanikala. Takrat so sporočili, da se je iskanje slednjega razširilo na celotno državo.

Foto: Pixell Umor v Zagrebu

Zadnja informacija glede napadalca je, da ga je policija odkrila okrog štirih zjutraj, med poskusom prijetja si je sodil sam.

Kot še neuradno piše Jutarnji.hr naj bi bilo v ozadju zločina, kakršnega na Hrvaškem ne pomnijo, ljubosumje.

Več sledi ...

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.