Svet
11016 ogledov

"Slišali so se srhljivi kriki"

Umor v Zagrebu Pixell
Sosedje so šokirani, sinoči so najprej slišali ženske krike.

Kot smo že poročali, v zagrebškem naselju Kajzerica je sinoči okrog 21.20 prišlo do zločina, v katerem je bilo ubitih šest ljudi. Dogodek je preživel le sedemmesečni otrok, ki ni poškodovan. Sprva so hrvaški portali poročali o štirih ubitih otrocih, policija je nato potrdila, da sta ubita dva moška, tri ženske in desetletni otrok.

Kot piše portal Jutarnji.hr so bile ženske in otrok ubite pred hišo, truplo enega moškega so našli v eni izmed sob hiše, drugega na hodniku.

Zjutraj na mestu dogodka še vedno poteka policijski ogled mesta zločina, medtem ko je vsa soseska na nogah in pretresena. "V šoku smo, to je sicer mirno območje mesta," po poročanju portala Index.hr pripovedujejo sosedje.

Nadaljujejo, da so se zvečer slišali streli, trenutek pred tem pa grozljivi ženski kriki. Kmalu zatem je na mesto dogodka prišla policija in nujna medicinska pomoč.

Hitro so zaprli večji del Zagreba, preiskovali so vsak avtomobil. Okrog enih zjutraj se je pojavila informacija, da je morilec prijet, kar je kmalu zatem policija zanikala. Takrat so sporočili, da se je iskanje slednjega razširilo na celotno državo.

Umor v Zagrebu | Avtor: Pixell Pixell

Zadnja informacija glede napadalca je, da ga je policija odkrila okrog štirih zjutraj, med poskusom prijetja si je sodil sam.

Kot še neuradno piše Jutarnji.hr naj bi bilo v ozadju zločina, kakršnega na Hrvaškem ne pomnijo, ljubosumje.

Več sledi ...

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.