Svet
5923 ogledov

V sedmem mesecu nosečnosti ji je vzel življenje

Zloraba otrok Shutterstock
Pod srcem ni nosila njegovega otroka.

Na Rabu so hrvaške oblasti prijele 35-letnega Branimirja Ćaleta, osumljenega, da je že leta 2013 v Ukrajini ubil svoje dekle, Anno Kitaevo. Za njim je bila razpisana Intrpolova tiralica, a roki pravice se je uspešno izogibal vse do včeraj.

Truplo Kitaeve so našli zavito v rjuho pod posteljo hotelske sobe, ki jo je uporabljal Ćaleta. Obdukcija je pokazala, da jo je nekdo udaril s topim predmetom po glavi. Ko je bila ubita, je bila v sedmem mesecu nosečnosti. Večer pred njenim izginotjem so jo videli v družbi s Ćaleto, ki se je takoj naslednjega dne vrnil v Hrvaško. Truplo v hotelu so našli po njegovem odhodu.

Umor svojega nekdanjega dekleta zanika, ne zna pa pojasniti, kako se je njeno truplo znašlo pod posteljo njegove hotelske sobe. Zatrjuje tudi, da sta se, ko je bil takrat v Ukrajini, srečala povsem slučajno in da ni vedel, da je noseča.

Družina pokojne vendarle trdi, da je najverjetnejši morilec ravno on, razlog umora pa naj bi bilo ljubosumje, saj otrok, ki ga je Kitaeva nosila pod srcem, ni bil njegov.

Par se je spoznal leta 2012 v Primoštenu, nekaj časa je Ćaleta na svojem Facebook profilu objavljal srečne objave glede njunega odnosa.

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Slovenija Z 19-centimetrskim nožem v rokah pričakal ženo Zloraba Pri nas Slovenija S polenom po glavi in s pasom do smrti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • bozo87 11:16 06.julij 2019.

    HRVAT SAM BIO I HRVAT ČU BITI SI JE BAJE POPEVAL