Svet
1640 ogledov

Ubili nosečnico in ji vzeli otroka

Marlen Ochoa - Lopez Facebook
Združene države Amrike pretresa grozljiv zločin.

V Chicagu je prišlo do grozljivega umora 19-letne nosečnice Marlen Ochoa - Lopez, ki sta jo umorili 46-letna Clarisa Figueroa in njena hčerka Desiree.

V svojo bližino sta nosečnico zvabili preko oglasa, v katerem sta ponujali otroški voziček in oblačila. Ko je mlada nosečnica prišla na kraj, kjer naj bi se dobile, sta jo ženski ubili, ji razrezali trebuh in iz njega vzeli novorojenčka.

Izginotje 19-letnice je bilo prijavljeno 23. aprila, njena mama, ki je primer prijavila, je sumila, da je njeno hčerko nekdo ugrabil, pieš Washington Post.

Tistega dne, ko je izginila, naj bi v vrtec prišla po svojega 3-letnega sina, a v vrtec je ni bilo. Svojemu možu je pred tem poslala sporočilo, da je preveč utrujena, da bi odšla kamorkoli, nato se je za njo izgubila vsaka sled.

Truplo nesrečne mlade ženske so našli v stanovanju v Chicagu, potem ko je Clarisa Figueroa opravila klic v sili, povedala, da je rodila, a da otrok ne diha.

Izkazalo se je, da je bil otrok v resnici novorojenček izginule nosečnice, kar je potrdil tudi DNK test. Otroka so uspeli rešiti, v bolnišnici je, aparati ga ohranjajo pri življenju, utrpel pa je hude možganske poškodbe.

Mama in hči, ki sta zagrešili okruten zločin, sta priprli, poleg njiju pa tudi Clarisin partner, 49-letni Piotr Bobak, ki je za zločin vedel, a ga ni prijavil policiji.

Forenziki Tragično Svet Napadel bivše dekle, umrla prijateljica, ki ji je pomagala Ciper umor Ne morejo verjeti Svet Grozljivo priznanje šokiralo prebivalce: Umoril pet žensk in dve deklici

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 19:59 17.maj 2019.

    Facebook,Twitter, Instagram ............poneumlja in ubija ljudi !

  • perhan63 12:13 17.maj 2019.

    volilci od Hilary clinton