Svet
4300 ogledov

Napadel bivše dekle, umrla prijateljica, ki ji je pomagala

Forenziki
Obe je večkrat zabodel in huje ranil.

Nek moški je na zahodu Nemčije z nožem zabodel dve prostitutki in eno od njih ubil. Moški naj bi sicer napadel svojo nekdanje dekle, umrla pa je njena prijateljica, ki ji je priskočila na pomoč.

Do incidenta je prišlo v soboto zvečer v kraju Moers pri Duisburgu. 46-letni moški je vstopil v javno hišo, kjer sta delali obe ženski, in napadel svoje 31-letno nekdanje dekle. Na pomoč ji je priskočila 38-letna prijateljica, ki pa jo je moški prav tako napadel.

Obe je večkrat zabodel in huje ranil. Vseeno jima je uspelo pobegniti v sosednji lokal, kjer so nato o napadu obvestili policijo in poklicali reševalce. Obe so odpeljali v bolnišnico, kjer pa je starejša za posledicami ran umrla, je danes pojasnilo tamkajšnje tožilstvo.

Napadalec je po dejanju pobegnil, a so ga kmalu izsledili, je še pojasnilo tožilstvo. Dodali so, da so bili vsi trije romunskega porekla.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.