Svet
28052 ogledov

Štiriletna hčerka prosila očeta, naj je ne ubije

Christopher Watts Instagram
Ko je videla, kaj je storil mami in sestri, ga je prosila, naj se je usmili.

Christopher Watts v zaporu v Koloradu prestaja dosmrtno zaporno kazen zaradi umora žene, dveh hčerk in še nerojenega sina. Lani poleti je Watts prek televizijskih ekranov prosil javnost za pomoč, ker naj bi izginili njegova tedaj noseča žena in hčerki, stari 4 in 3 leta. Kmalu po izginotju so se v njegovi zgodbi začele pojavljati luknje in ni trajalo dolgo, da je policistom povedal, kaj se je zgodilo. Krivdo za smrt deklic je sprva skušal naložiti umorjeni ženi, a mu niso verjeli.

Steven Lambert, odvetnik družine pokojne Shanann Watts, je v oddaji Dr. Phil razkril nove podrobnosti o tem, kaj se je lani avgusta dogajalo v družinski hiši v Koloradu. Po izrečeni zaporni kazni naj bi morilec policistom razkril več podrobnosti o usodni noči. O tem naj bi v kratkem na tiskovni konferenci spregovorili tudi tamkajšnji policisti.

Kot je dejal Lambert, naj bi Watts povedal, da je spoznal drugo žensko in da se bo ločil, na kar naj bi mu ona zagrozila, da ne bo več videl otrok. Njun prepir se je končal, ko je Watts ženo zadavil. Najstarejša hči naj bi ga zalotila, ko je ženino truplo zavijal v rjuho. Potolažil jo je, češ, da je mama bolna in jo bodo peljali k zdravniku.

Z obema hčerkama na zadnjem sedežu in mrtvo ženo v prtljažniku se je odpeljal do svoje službe na naftnem črpališču in pred očmi hčerk skopal luknjo in vanjo zakopal ženino truplo. Oče je nato prišel do triletne hčerke in jo z njeno najljubšo odejico zadušil. Ko je starejša hči videla, kaj se je zgodilo, naj bi očeta rotila, naj ji ne stori tega, kar je storil sestrici. Njene prošnje ni uslišal.

Tožilec je na sojenju razkril, da se je Bella pred smrtjo borila za svoje življenje. Tožilec je dejal, da Christopher Watts hčerke ni umoril v afektu, ampak načrtno in premišljeno. Trupli hčerk je nato odvrgel v rezervoarje nafte.

Christopher Watts Oče iz pekla Svet Ubil nosečo ženo in dve hčerki ter prijavil izginotje
Komentarjev 1