Svet
13795 ogledov

Ubil nosečo ženo in dve hčerki ter prijavil izginotje

Christopher Watts Instagram
33-letni moški iz Colorada je najprej prijavil izginotje svoje družine, nato se je zlomil in priznal zločin.

Christoper Watts je ta teden prijavil izginotje svoje noseče soproge in dveh hčerk; med drugim je gostoval na televiziji NBC ter ljudi prosil za morebitne informacije o domnevno pogrešanih. Naslednji dan ga je prijela policija. Truplo 34-letne Shanann Watts so policisti že našli, trupli dveh deklic še ne. Moški je svoj zločin že priznal.

Policisti podrobnosti zločina še ne razkrivajo, za zdaj tako ni znano, kako je morilec ubil svoje najbližje.

Kot piše Daily Mail je bil prejšnji konec tedna še s svojima hčerkama, njegova žena je bila na poslovnem potovanju. Vrnila se je v noči na ponedeljek. Ukvarjala se je s promocijo sredstev za hujšanje, konec tedna je preživela na konferenci o prehrani.

Ko se je vrnila, je trdil Christopher, sta se vse do petih zjutraj pogovarjala, nato je odšel na delo. Policiji je povedal, da ga je zajela panika, ko mu nekaj ur kasneje žena ni odgovarjala na sporočila, domov je napotil svojega prijatelja, ki mu je sporočil, da ni nikogar.

Morilec se je odločil policiji prijaviti izginotje žene in hčerk, ves čas je trdil, da mu je žena povedala, da bo odšla na obisk k prijateljici, nato pa se čez dan ni oglašala na njegove pozive.

Ko so ga policisti vprašali, če sta se po njeni vrnitvi s konference sprla, je trdil, da ne; da sta imela čustvene pogovore, a da si nista prišla navzkriž. Preiskovalcem se je zdelo čudno, da bi nosečnica, tudi če bi se v naglici odločila z otrokoma zapustiti moža, doma pustila tako svoje dokumente kot mobilni telefon in ostale osebne stvari.

Družinski prijatelji so policistom povedali, da je bila zelo aktivna nosečnica ter da se je veselila novega družinskega člana. Kaj je njenega soproga navedlo na to, da je ubil ne le njo pač pa tudi dve svoji hčerki, za zdaj ostaja uganka.

Zloraba otrok Ubil jo je Slovenija Dolenjska: Če mu je "najedala", jo je brcnil umor kri prizorišče zločina Slovenija Krkavče: Žensko, ki je v kritičnem stanju, napadel v kuhinji

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Zara_Corlette 07:45 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, kar p0čnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

  • Avatar Irmamosna
    Irmamosna 01:04 18.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com