Svet
3972 ogledov

Policiji je rekla, da se je mož utopil, a ...

Lake Coeur d’Alene Idaho
Moški je padel s čolna in se utopil. Vsaj tako je bilo sprva videti.

Larry Isenberg je izginil 13. februarja, po tem, ko je padel s čolna, ki ga je poskušal popraviti. Preden je padel v vodo, naj bi mu postalo slabo. Tako je policiji povedala njegova žena Lori, ki se je sama vrnila na obalo. Šestnajst dni kasneje so našli njegovo truplo. 

Opravili so obdukcijo, ki pa je pokazala, da Larry ni umrl zaradi srčne kapi niti se ni utopil. V njegovem telesu so našli zelo visoke vrednosti zdravila benadryl. 

V sms-sporočilih, ki jih je poslal hčeram, je bilo zapisno, da je je doživel manjši infarkt. Ker so bili v sporočila vključeni emotikoni, so policisti posumili, da vse ni tako, kot je povedala njegova žena. 

Izkazalo se je, da sta se zakonca veliko prepirala zaradi Lorijinih hčerk iz prejšnjega zakona. Hčerkama naj bi neprestano dajala večje vsote denarja in prav na njunem zelniku naj bi zrasla ideja o tem, kako priti do Larryjevega denarja. Preiskovalci so našli oporoko, v kateri so bili dopisani popravki, skladno s katerimi, bi Lorijini hčerki dobili 80 odstotkov Larryjevega premoženja, Larryjevi otroci iz prvega zakona pa 20.  

Z denarjem je imela Lori težave tudi v službi. Pred meseci so jo aretirali zaradi goljufije. Neprofitni organizaciji naj bi ukradla okoli pol milijona dolarjev. Ko bi se maja morala javiti na obravnavi na sodišču, so jo zaman čakali. Zdaj so zanjo izdali tiralico. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • ludvik46 05:23 22.julij 2018.

    Nikoli ne povej ženski ali komurkoli kolk mas kesa in drugih stvari