Slovenija > Črna kronika
6055 ogledov

Kričanje v eni od hiš na Koprskem: Pretepel ga je do smrti

Policija Gregor Prebil
Policisti umor še preiskujejo.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper preiskujejo primer nasilja, ki se je končal s smrtjo starejšega moškega v soboto zjutraj v Krkavčah. Kot so sporočili, naj bi 71-letni Koprčan pretepel 83-letnega moškega in 75-letno žensko. 83-letnik je zaradi poškodb na kraju umrl, žensko pa so poškodovano odpeljali v bolnišnico.

O nenavadnem vpitju v eni od hiš v vasi Krkavče so bili policisti obveščeni v soboto zjutraj ob 8.30. Storilca so prijeli na kraju in mu odvzeli prostost.

Trenutno poteka ogled kraja in vse policijske aktivnosti v zvezi z ugotavljanjem okoliščin dogajanja, ko bo znanih več dejstev, pa bodo z njimi seznanili tudi javnost, so še zapisali na PU Koper.

Nož kri nasilje umor dokaz Slovenija Ko je slišal, da je žena še živa, se je vrnil in jo še večkrat zabodel Zloraba otrok Ubil jo je Slovenija Dolenjska: Če mu je "najedala", jo je brcnil

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.