Svet
15433 ogledov

Oče ubil pet otrok. Mama prosi za njegovo življenje.

Umor petih otrok Youtube
Sodniška dvorana je obnemela ob prošnji mame petih otrok, ki jih je ubil njihov lastni oče.

"Do mojih otrok ni imel nobene milosti, vendar radi so ga imeli. Če tukaj nastopam v njihovem imenu, moram to poudariti," je povedala mama petih mrtvih otrok Amber Kyzer v snodni dvorani v Južni Karolini.

Pričala je na poziv obrambe obtoženega Timothyja Jonesa, sicer njenega nekdanjega moža. Že prejšnji teden ga je porota proglasila za krivega za pet umorov. Zdaj taisti porotniki odločajo, ali mu bodo dosodili smrtno kazen ali dosmrtno ječo brez možnosti pomilostitve.

"Ko sem slišala, kaj so prstali moji otroci, sem ga želela raztrgati. Če bi ga lahko, kot mama, bi ga še zdaj. Raztrgala bi mu obraz. Iz mene to govori mama medvedka. Osebno vendarle nisem zagovornica smrtne kazni. Spoštovala bom, kakor se bo odločila porota," je še dodala mama.

V sodni dvorani se je jokala, ko je govorila o svojih otrocih, o nasilju nekdanjega moža, ki jo je pred otroci tepel in ji grozil. Med drugim ji je pretil, da jo bo razsekal in z njo nahranil svinje.

Zlorabe več generacij

Dodala je, da je bil sicer dober oče. Po ločitvi so otroci ostali pri njem, njej je oteževal obiske. Med sodnim postopkom se je izkazalo, da je moški iz družine, v kateri so bile zlorabe doma več generacij. Njeno mamo je posilil njen očim, rodila je z 12-timi leti.

Njegova mama je trpela za duševno motnjo, ko mu je bilo tri leta, so jo namestili v bolnišnico za duševno bolne. Svojim zdravnikom je opisala, da jo je zlorabljal že oče, med drugim jo je v okviru vudu ritualov zaklepal v omaro, poleg nje pa postavil mrtvo kokoš, iz katere je curljala kri.

V navalu besa najprej ubil 6-letnika

Zagovorniki Timothyja Jonesa so poroti pojasnili, da tudi sam trpi zaradi mentalne bolezni, da ga je ločitev povsem sesula. Menil je, da se je njegov 6-letni sin skupaj z mamo zarotil proti njem, v navalu besa ga je avgusta 2014 ubil.

Čez nekaj ur se je odločil ubiti tudi ostale otroke. Zadavil je 8-letnega Meraha in 7-letnega Eliasa, nato pa s pasom zadušil 2-letnega Gabriela in leto dni staro Abigail. Z rokami ju ni mogel zadaviti, saj so bile njegove roke za njun majhen vrat prevelike.

Porota odločitve še ni sprejela.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Oksintarra
    Oksintarra 01:09 13.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • marija34 22:02 12.junij 2019.

    Ne morem verjet kaj je s to zensko narobe kar se je zgodilo z nedolznimi otroki ni drugega kakor dosmrtni zapor ali smrt za oceta.

  • Snežinko 14:31 12.junij 2019.

    Čakaj..njo je tepel, otroke tudi, sicer je bil pa dober oče? Halo??? Ali prvo ali pa drugo.